Hafta | Konular |
1 |
Türk Mutfağının Tarihsel Gelişimi
|
2 |
Türk Mutfağının Tarihsel Gelişimi
|
3 |
Türk Mutfağının Genel Özellikleri
|
4 |
Türk Mutfağının Genel Özellikleri
|
5 |
Türk Mutfağına Özgü Çorbalar
|
6 |
Türk Mutfağına Özgü Sebze Yemekleri
|
7 |
Türk Mutfağına Özgü Zeytinyağlı Yemekler
|
8 |
Türk Mutfağına Özgü Kurubaklagil Yemekleri
|
9 |
Türk Mutfağına Özgü Et Yemekleri (Kebaplar, Köfteler, Sakatat Yemekleri)
|
10 |
Türk Mutfağına Özgü Et Yemekleri (Kebaplar, Köfteler, Sakatat Yemekleri)
|
11 |
Türk Mutfağına Özgü Makarnalar
|
12 |
Türk Mutfağına Özgü Hamur İşleri
|
13 |
Türk Mutfağına Özgü Tatlılar
|
14 |
Türk mutfağının beslenme ve sağlık açısından değerlendirilmesi.
|