Hafta | Konular |
1 |
İş Sağlığı ve Güvenliği Kavramı, Temelleri
|
2 |
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KAPSAM VE STRATEJİSİ
|
3 |
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİNE GİRİŞ
|
4 |
FİZİKSEL RİSK ETMENLERİ
|
5 |
BİYOLOJİK RİSK ETMENLERİ
|
6 |
RESTAURANT VE LOKANTALARDA İSG
|
7 |
MESLEK HASTALIKLARI
|
8 |
VİZE SINAVI
|
9 |
ERGONOMİ
|
10 |
KAZA VE YARALANMALAR, KAZALARLARDA İLK YARDIM
|
11 |
İŞ GÜVENLİĞİ MEVZUATI
|
12 |
MUTFAKTA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ
|
13 |
MUTFAKTA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ
|
14 |
AŞÇILIK MESLEĞİNDE İŞ KAZALARI
|