Hafta | Konular |
1 |
Bitkisel üretim ile ilgili temel kavramlar bilgisi
|
2 |
Bahçe bitkilerinin sınıflandırılması, (meyvelerin sınıflandırılması, sebzelerin sınıflandırılması) bahçe bitkilerinin ekonomik önemi
|
3 |
Tarla bitkilerinin sınıflandırılması, (tahıllar, endüstri bitkileri)
|
4 |
Yemeklik dane baklagiller, yem bitkileri, tıbbi bitkiler) sınıflandırılması, tarla bitkilerinin ekonomik önemi
|
5 |
Bitkilerin biyolojik özellikleri-çiçek ile ilgili temel kavramlar, tozlanma, döllenme, tohum oluşumu.
|
6 |
Bitkilerin çoğaltılması. Vegetatif çoğaltma (tanımı, yöntemleri, özellikleri), generatif çoğaltma.
|
7 |
Açıkta sebzecilik, örtüaltı sebzeciliği, sebze yetiştiriciliğinde ekolojik istekler, sebze yetiştiriciliğinde bitkisel üretim ilkeleri,
|
8 |
Sebze yetiştiriciliğinde bitkisel üretim ilkeleri
|
9 |
Sebze yetiştiriciliğinde bitkisel üretim ilkeleri
|
10 |
MEyve yetiştiriciliğinde bitkisel üretim ilkeleri
|
11 |
Sulu tarım, kuru tarım, tarla bitkileri yetiştiriciliğinde bitkisel üretim ilkeleri
|
12 |
Tarla bitkileri yetiştiriciliğinde bitkisel üretim ilkeler
|
13 |
Tarla bitkileri yetiştiriciliğinde bitkisel üretim ilkeler
|
14 |
Bağ, bahçe tesisi, dikkat edilecek konular, meyve yetiştiriciliğinde bitkisel üretim ilkeleri
|