Hafta | Konular |
1 |
Tarımsal ürünlerin fiziksel, kimyasal, fiziko mekanik ve biyolojik teknik özellikleri.
|
2 |
Optik, elektriksel ve aerodinamik özellikleri.
|
3 |
Reolojik özellikler.
|
4 |
Reolojik denklemler özellikler arasında ilişkiler.
|
5 |
Ölçme ve değerlendirme yöntemleri.
|
6 |
Biçim, büyüklük ve eksenel boyutların ölçümü
|
7 |
Ara Sınav
|
8 |
Hacim, yoğunluk ve Porozite ölçümü
|
9 |
Biyolojik malzeme özelliklerinden mühendislikte yararlanma.
|
10 |
Biyolojik malzeme özelliklerinden mühendislikte yararlanma.
|
11 |
Mekanizasyon alet ve makinalarının tasarımı açısından biyolojik teknik özelliklerin değerlendirilmesi
|
12 |
Mekanizasyon alet ve makinalarının tasarımı açısından biyolojik teknik özelliklerin değerlendirilmesi
|
13 |
Mekanizasyon alet ve makinalarının tasarımı açısından biyolojik teknik özelliklerin değerlendirilmesi
|
14 |
Genel değerlendirmelerin yapılması
|