Ders İçeriği
|
İşletme ve İşlemecilik Kavramları, İşletmelerin Sınıflandırılması, İşletmenin Çevresi, İşletmenin Amaç ve Sorumlulukları, İşletme Kurma Nedenleri, İşletmenin Kuruluş Yeri Ve Seçimi, Kapasite, Planlama Kavramı, Örgütleme, Yöneltme/Yürütme, Koordinasyon (Eşgüdümleme), Denetim, İş Analizi, İnsan Kaynakları Planlaması, İş gören Bulma, İş gören Seçme, Oryantasyon Eğitimi, İş gören Değerleme, Eğitim Yöntemleri, Kariyer Planlaması, İş Değerleme, Ücretlendirme, Üretim Planlaması, Üretim Örgütlemesi, Kapasite ve Stok Planlaması, Hedef Pazarı Belirlemek, Ürün Geliştirme, Fiyatlandırma, Tutundurma Politikaları, Dağıtım Politikaları, Müşteri İlişkileri, Gelir ve Gider Kavramları, Borç – Alacak, İşletme Varlıkları, İşletme Kaynakları.
|