Ders Adı | Z/S | PY 01 | PY 02 | PY 03 | PY 04 | PY 05 | PY 06 | PY 07 | PY 08 | PY 09 | PY 10 | PY 11 | PY 12 | PY 13 |
AKADEMİK TÜRKÇE | S | | | | | | | | | * | | | | |
ALKOLLÜ İÇECEKLER TEKNOLOJİSİ | S | * | | | | * | * | * | | | | | | |
ANLAM BİLİMİ - I | S | | | | | | | | | | * | | | |
ANLAM BİLİMİ - II | S | | | | | | * | | * | * | | | | |
ARKEOLOJİ | S | | | | | | | | | | * | | | |
ASİDİK FERMENTE GIDALAR TEKNOLOJİSİ | S | | * | | * | * | * | * | * | * | | | | * |
AVRUPA BİRLİĞİNDE DIŞ TİCARİ İŞLEMLER | S | | | | | | | | | | | | | |
BAHARAT TEKNOLOJİSİ | S | * | | | | * | * | * | | | | | | |
BEDEN EĞİTİMİ - I | S | | | | | | | | * | * | | | | |
BEDEN EĞİTİMİ - II | S | | | | | | | | * | | | | | |
BESLENME | S | | | | | | | | | * | * | * | | * |
BİLGİ TOPLUMU | S | | | | | | * | | * | | * | | * | |
BİLİM FELSEFESİ | S | | | | | | | | * | | * | | | |
BİLİM TARİHİ | S | | | | | | | | | | | | | |
BİLİM TARİHİNDE TÜRK BİLİM ADAMLARI | S | | | | | | | | * | | | | | |
BİLİMDE DİYALEKTİK VE ESTETİK | S | | | | | | | | | | * | | | |
BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ | S | * | * | * | * | | | | | | * | * | * | * |
BİLİMSEL YAZI TEKNİĞİ | S | | | | | | | | | | | | | |
ÇAY TEKNOLOJİSİ | S | * | | | * | | * | | | | | | | |
DEĞİRMENCİLİK VE ÖĞÜTME TEKNOLOJİSİ | S | * | | | | * | * | * | | | | | | |
DENEYSEL TASARIM | S | * | | | * | * | * | * | | | | | | |
DEVLET VE TOPLUM FELSEFESİ | S | | | | | | | | * | | | | | |
DEZENFEKSİYON TEKNOLOJİLER | S | | | | | | | | * | | | | | * |
DIŞ TİCARET | S | | | | | | | | | | | | | |
DİSİPLİNLERARASI MÜHENDİSLİK PROJESİ | S | | | | | | | | | | | | | |
DOMATES ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ | S | * | | * | * | * | * | * | | * | * | * | * | * |
EĞİTİM PSİKOLOJİSİ | S | | | | | | | | | | | | | |
EĞİTİMDE ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME | S | | | | | | | | | | | | | |
EĞİTİME GİRİŞ | S | | | | | | | | | | | | | |
EKMEK YAPIM TEKNOLOJİSİ | S | * | * | * | * | | * | * | | | * | * | * | |
ELEKTROTEKNİK | S | * | | | * | * | * | | * | | | | | |
ENDÜSTRİYEL MİKROBİYOLOJİ | S | | * | * | * | * | * | * | * | * | * | | | |
ENDÜSTRİYEL TASARIMA GİRİŞ | S | | | | | | | | | | | | | |
ENERJİ YÖNETİMİ | S | | | | | | | | | | | | | |
ENZİM BİLİMİ | S | * | * | * | | * | | | | | | | | |
ERGONOMİ | S | | * | | | | | | * | | | | | * |
ET ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ | S | * | * | * | * | * | * | * | * | * | * | * | * | * |
ETKİLİ İLETİŞİM | S | | | | | | | | | | | | | |
FELSEFE | S | | | | | | | | | | * | | | |
FERMENTE SÜT TEKNOLOJİSİ | S | * | | * | | | * | | | * | * | * | | * |
FIRIN ÜRÜNLERİ VE UNLU MAMULLER TEKNOLOJİSİ | S | * | | | * | | * | * | | | * | * | * | * |
FONKSİYONEL GIDALAR VE SAĞLIK İLİŞKİSİ | S | * | * | * | | * | * | | * | | * | * | * | * |
FOTOĞRAFÇILIK | S | | | | | | | | | | | | | |
GENEL İŞLETME | S | | | | | | | | | | | | | |
GIDA AMBALAJLAMA | S | | | | | | | * | * | | * | | | * |
GIDA ANALİZLERİNDE KROMOTOGRAFİ | S | * | * | * | * | * | * | * | | | | | | |
GIDA ENDÜSTRİSİNDE FİZİKSEL AYIRMA TEKNİKLERİ | S | * | | * | * | * | * | * | | | | | | |
GIDA GÜVENLİĞİ VE HACCP | S | * | * | * | * | * | * | * | * | | * | * | * | * |
GIDA İŞLEMEDE KİMYASAL DEĞİŞİMLER | S | * | | | * | | * | * | | | * | * | | * |
GIDA KATKI MADDELERİ | S | * | * | | * | * | * | * | * | | * | | * | * |
GIDA MAKİNE VE EKİPMANLARI | S | | | * | | | * | | | | | | | |
GIDA MUHAFAZA TEKNİKLERİ | S | * | * | * | * | | * | | | | | | | |
GIDA MÜHENDİSLİĞİ VE MESLEKİ ETİK | S | * | | | | | | | | * | * | * | * | * |
GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE ISIL OLMAYAN TEKNOLOJİLER | S | * | | * | * | * | * | | | | * | * | * | * |
GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE MATEMATİKSEL MODELLEME | S | * | * | * | * | * | * | * | * | | | | | |
GIDA PAZARLAMA TEKNİKLERİ | S | | | | | | | | * | * | * | | * | |
GIDA TEKNOLOJİSİ VE ÇEVRE İLİŞKİSİ | S | | | | | | | | | | | * | | * |
GIDA TOKSİKOLOJİSİ | S | * | | * | * | * | * | * | * | | * | * | * | * |
GIDALARIN FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ | S | * | * | * | * | * | * | | | | | | | |
GİRİŞİMCİLİK | S | | | | | | | | | | | | | |
GÜZEL VE ETKİLİ KONUŞMA | S | | | | | | * | | * | * | | | | |
HAZIR YEMEK ÜRETİM TEKNOLOJİSİ | S | * | * | * | * | * | * | * | * | | * | * | * | * |
HUKUKUN TEMEL KAVRAMLARI | S | | | | | | * | | * | | | | | |
İÇME SULARININ ARITIMI | S | | | | | * | | | * | | | | | * |
İKLİMLENDİRME | S | * | | * | | | | | * | | | | | |
İLERİ İNGİLİZCE - I | S | | | | | | | | | * | | | | |
İLERİ İNGİLİZCE - II | S | | | | | | | | | * | | | | |
İNGİLİZCE KONUŞMA VE OKUMA | S | | | | | | | | | | | | | |
İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ | S | | | | | | * | | * | | * | | * | |
İSTATİSTİK ANALİZ | S | * | | | * | | * | * | * | | | | | |
İŞ GÜVENLİĞİ VE İŞÇİ SAĞLIĞI | S | | | | | | * | | * | | * | | * | |
İŞ HAYATI İÇİN YABANCI DİL (İNGİLİZCE) | S | * | * | * | | | * | * | * | | | * | * | * |
İŞ HUKUKU | S | | | | | | * | | * | * | | | | |
İŞLETME YÖNETİMİ | S | | | | | | * | | * | | * | | * | |
KANATLI ETLERİ TEKNOLOJİSİ | S | * | * | * | * | * | * | * | * | | * | * | * | * |
KİŞİSEL GELİŞİM | S | | | | | | | | * | * | * | | | |
KURUMSAL İLETİŞİM YÖNETİMİ | S | | | | | | | | | | | | | |
MALZEME BİLGİSİ | S | * | * | | | | | | | | | | | |
MESLEKİ YABANCI DİL-I | S | | | | | | * | | | * | | | | |
MESLEKİ YABANCI DİL-II | S | | | | | | | | | * | | | | |
MEŞRUBAT TEKNOLOJİSİ | S | * | * | * | * | * | * | * | * | | * | * | * | * |
METİN DİL BİLİMİ | S | | | | | | * | | * | * | | | | |
METİN YAZARLIĞI | S | | | | | | | | * | * | | | | |
MİKROBİYOLOJİK KALİTE KONTROLÜ | S | * | | | * | * | * | * | * | * | * | | * | |
MODERN MANTIK | S | | | | | | | | | | | | | |
MÜHENDİSLER İÇİN GENEL EKONOMİ | S | | | | | * | * | * | * | | | | * | |
MÜHENDİSLER İÇİN İSTATİSTİK | S | * | | | * | | * | | | | | | | |
MÜHENDİSLİK ETİĞİ | S | | | | | | | | | | | | | |
MÜHENDİSLİKTE VAKA ANALİZİ | S | | | | | | | | | | | | | |
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ | S | | | | | | | | | | | | | |
MÜZİK - I | S | | | | | | | | | | | | | |
MÜZİK - II | S | | | | | | | | | | | | | |
ORGANİK GIDA TEKNOLOJİSİ | S | * | * | * | * | * | * | * | * | * | * | * | * | * |
ORTA ALMANCA-I | S | | | | | | | | | * | | | | |
ORTA ALMANCA-II | S | | | | | | | | | * | | | | |
ORTA FRANSIZCA-I | S | | | | | | | | | * | | | | |
ORTA FRANSIZCA-II | S | | | | | | | | | * | | | | |
OTOMATİK KONTROL | S | * | | * | * | * | | | | | | | | |
ÖĞRETİM İLKE VE YÖNTEMLERİ | S | | | | | | | | | | | | | |
ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ | S | | | | | | | | | | | | | |
ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI | S | | | | | | | | | | | | | |
ÖZEL ÖĞRETİM YÖNTEMLERİ | S | | | | | | | | | | | | | |
PAZARLAMA İLKELERİ | S | | | | | | | | | | | | | |
PEYNİR TEKNOLOJİSİ | S | * | | | | | | | * | | * | * | | * |
PSİKOLOJİYE GİRİŞ | S | | | | | | | | | | | | | |
REHBERLİK VE ÖZEL EĞİTİM | S | | | | | | | | | | | | | |
RESİM - I | S | | | | | | | | | | | | | |
RESİM - II | S | | | | | | | | | | | | | |
SANAT TARİHİ | S | | | | | | | | | | | | | |
SINIF YÖNETİMİ | S | | | | | | | | | | | | | |
SOĞUK TEKNİĞİ | S | * | * | * | * | * | * | * | * | * | | | | |
SOSYOLOJİ | S | | | | | | | | | | | | | |
SPESİYAL PASTA ÜRETİMİ | S | * | * | * | * | * | * | | * | | * | * | * | * |
STARTER KÜLTÜR TEKNOLOJİSİ | S | | * | | | * | * | * | * | * | | | | * |
STRATEJİK HEDEFLERLE YÖNETİM | S | | | | | | | | | | | | | |
SU ÜRÜNLERİ DEĞERLENDİRME YÖNTEMLERİ | S | * | * | * | | * | | * | | | | | | |
ŞEKER VE ŞEKERLİ ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ | S | * | | * | * | * | * | * | * | | * | * | * | * |
TEKNİK İNGİLİZCE | S | * | | | | | | | | * | * | | | |
TEMEL ALMANCA-I | S | | | | | | | | | * | | | | |
TEMEL ALMANCA-II | S | | | | | | | | | * | | | | |
TEMEL DUYUSAL ANALİZ YÖNTEMLERİ | S | | | | * | | * | * | * | * | | | | |
TEMEL FRANSIZCA-I | S | | | | | | | | | * | | | | |
TEMEL FRANSIZCA-II | S | | | | | | | | | * | | | | |
TEMEL MUHASEBE | S | | | | | | | | | | | | | |
TOPLAM KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ | S | | | | | | * | | * | | * | | * | |
TÜRKİYE EKONOMİSİ VE AVRUPA BİRLİĞİ | S | | | | | | | | | | | * | * | |
ÜRETİM PLANLAMASI | S | | | | | | * | | * | | | | | * |
YABANCI DİLDE OKUMA KONUŞMA | S | | | | | | * | | | * | | | | |
YARATICI DRAMA | S | | | | | | | | | | | | | |
YENİ ÜRÜN GELİŞTİRME | S | * | * | * | * | * | * | * | * | | * | * | * | * |
YÖNETİM VE ORGANİZASYON | S | | | | | | | | | | | | | |