2407 GASTRONOMY AND CULINARY ARTS

GENERAL INFORMATION
Gastronomy is defined as the science that studies the relationship between culture and food in the most basic sense. As in all countries of the world's gastronomic history of Turkey in the undergraduate and graduate level it is fairly new. Cultural, historical and important tasks for the existence of the university in the academic field of gastronomy vital science on human health is reduced.

Objective
Gastronomy and Culinary Arts Master program opening of reasons can be listed as follows: Gastronomy is defined as the science that studies the relationship between culture and food in the most basic sense. As in all countries of the world's gastronomic history of Turkey in the undergraduate and graduate level it is fairly new. Cultural, historical and important tasks for the existence of the university in the academic field of gastronomy vital science on human health is reduced. Recommended Gastronomy and Culinary Arts opened in our university aims Graduate Program; continuous improvement approach, perform the scientific and will examine developments related to gastronomy in applied research approach guidance, to develop new systems, to perform shed light on practices for the future and with a high degree received with this accumulates to represent Turkey in the level as key objectives to train qualified and equipped gastronomes as well; in our country to ensure that the community informed about gastronomy and culinary arts, conferences, by organizing seminars and panels is to contribute to the scientific knowledge in this field.


Admission Requirements





























İletişim bilgisi bulunamadı.



PO - NQF-HETR Relation
NQF-HETR CategoryNQF-HETR Sub-CategoryNQF-HETRLearning Outcomes
BİLGİKuramsal Olgusal 01
BİLGİKuramsal Olgusal 02
BECERİLERBilişsel-Uygulamalı 01
BECERİLERBilişsel-Uygulamalı 02
BECERİLERBilişsel-Uygulamalı 03
YETKİNLİKLERAlana Özgü Yetkinlik 01
YETKİNLİKLERAlana Özgü Yetkinlik 02
YETKİNLİKLERAlana Özgü Yetkinlik 03
YETKİNLİKLERBağımsız Çalışabilme ve Sorumluluk Alabilme Yetkinliği 01
YETKİNLİKLERBağımsız Çalışabilme ve Sorumluluk Alabilme Yetkinliği 02
YETKİNLİKLERBağımsız Çalışabilme ve Sorumluluk Alabilme Yetkinliği 03
YETKİNLİKLERİletişim ve Sosyal Yetkinlik 01
YETKİNLİKLERİletişim ve Sosyal Yetkinlik 02
YETKİNLİKLERİletişim ve Sosyal Yetkinlik 03
YETKİNLİKLERİletişim ve Sosyal Yetkinlik 04
YETKİNLİKLERÖğrenme Yetkinliği 01
    

PO - FOE (Academic)
FOE CategoryFOE Sub-CategoryFOELearning Outcomes
BİLGİKuramsal Olgusal 01
BİLGİKuramsal Olgusal 02
BİLGİKuramsal Olgusal 03
BİLGİKuramsal Olgusal 04
BECERİLERBilişsel-Uygulamalı 01
BECERİLERBilişsel-Uygulamalı 02
BECERİLERBilişsel-Uygulamalı 03
BECERİLERBilişsel-Uygulamalı 04
YETKİNLİKLERAlana Özgü Yetkinlik 01
YETKİNLİKLERAlana Özgü Yetkinlik 02
YETKİNLİKLERAlana Özgü Yetkinlik 03
YETKİNLİKLERBağımsız Çalışabilme ve Sorumluluk Alabilme Yetkinliği 01
YETKİNLİKLERBağımsız Çalışabilme ve Sorumluluk Alabilme Yetkinliği 02
YETKİNLİKLERBağımsız Çalışabilme ve Sorumluluk Alabilme Yetkinliği 03
YETKİNLİKLERBağımsız Çalışabilme ve Sorumluluk Alabilme Yetkinliği 04
YETKİNLİKLERİletişim ve Sosyal Yetkinlik 01
YETKİNLİKLERİletişim ve Sosyal Yetkinlik 02
YETKİNLİKLERİletişim ve Sosyal Yetkinlik 03
YETKİNLİKLERİletişim ve Sosyal Yetkinlik 04
YETKİNLİKLERİletişim ve Sosyal Yetkinlik 05
YETKİNLİKLERÖğrenme Yetkinliği 01
YETKİNLİKLERÖğrenme Yetkinliği 02
    

PO - FOE (Vocational)
No Records to Display

COURS STRUCTURE & ECTS CREDITS
Year :
1st Semester Course Plan

2nd Semester Course Plan

3rd Semester Course Plan

4th Semester Course Plan



Seçmeli dersleri eklemek için tıklayınız
lblTU
lblZorunlu
lblSecmeli
lblPY
lblEnCok
lblCok
lblOrta
lblAz
lblCokAz
lblYok
lblTAY
lblTYYC