Weeks | Topics |
1 |
Endüstriyel mikrobiyoloji ve kültür koleksiyonları
|
2 |
Endüstriyel fermentasyon uygulamalarının
|
3 |
Mikroorganizmaların beslenme gereksinimleri, fermentasyonda kullanılan besiyerlerinin bileşimleri
|
4 |
Fermentasyon için mikroorganizma seçimi, mikroorganizmanın geliştirilmesi
|
5 |
Endüstriyel mikrobiyolojide mayalar ve küfler, muhafaza yöntemleri
|
6 |
Fermentasyon ürünlerini ayırma ve tanıma yöntemleri, biyokimya mühendisliğinin endüstriyel mikrobiyolojide uygulamaları
|
7 |
7. Fermentasyonla kimyasal maddelerin üretimi
|
8 |
8. Organik asitlerin, organik çözücülerin ve Laktik asitin fermentasyon süreçleriyle üretimi
|
9 |
Aminoasit, polisakkarit, vitamin ve antibiyotik üretimi
|
10 |
Besin maddelerinin üretimi ve Tek hücre proteini
|
11 |
Peynir ve yoğurt teknolojisi
|
12 |
Biyogaz oluşumunun biyokimyasal ilkeleri, metan bakterilerinin beslenme gereksinimleri, fitokimya ve mikrobiyoloji
|
13 |
Mikroorganizmal metal özütlenmesi, biyolojik insektisitler
|
14 |
Mikroorganizmalar yoluyla atık temizlenmesi ve değerlendirilmesi
|