Hafta | Konular |
1 |
Organik tarımın tanımı, amacı
|
2 |
Dünyada ve Türkiye’de organik tarımın gelişmesi
|
3 |
Organik tarım ve çevre ilişkileri
|
4 |
İyi tarım uygulamaları, sürdürülebilir tarım
|
5 |
Organik sebze ve meyve yetiştiriciliği
|
6 |
Bordo bulamacı
|
7 |
Organik hayvancılık
|
8 |
Organik çay üretimi
|
9 |
Organik ürünlerin işlenmesi paketlenmesi ve ambalajlanması
|
10 |
Organik tarımda toprak verimliliği ve korunması
|
11 |
Mikorizalar ve toprak verimliliği
|
12 |
Entomopatojen funguslar
|
13 |
Bitki hastalıklarıyla biyolojik mücadele I
|
14 |
Bitki hastalıklarıyla biyolojik mücadele II
|