Hafta | Konular |
1 |
Antioksidant besinler ve serbest radikallerden korunma
|
2 |
Gıdaların detoksifikasyon mekanizmasındaki rolü
|
3 |
Yiyecekler arası etkileşimler
|
4 |
Diyetsel karsinojenler
|
5 |
Etanol toksisitesi ve diyete etkileri
|
6 |
Önemli mikro-besinler ve eser elementler
|
7 |
Diyetsel toksikantların tayin metodları
|
8 |
Diyetelerin sebep olduğu alerjik reaksiyonlar
|
9 |
İnsan sağlığında fitosteroidler
|
10 |
Beslenme tamamlayıcıları ve ilaçları
|
11 |
SINAV HAFTASI
|
12 |
Biyoteknoloji kaynaklı ve yeni yiyecekler: güvenli yaklaşımlar ve düzenlenimler
|
13 |
Ekilen bitkilerden genetik olarak modifiye edilen yiyecekler
|
14 |
Öğrenci sunumları ve bunların tartışılması
|