Hafta | Konular |
1 |
Kakaonun menşei ve çikolata üretimi
|
2 |
Çikolata temperage ve plastik kalıp ile şekillendirme
|
3 |
Çikolata temperage ve plastik kalıp ile şekillendirme
|
4 |
İçi dolgulu çikolata yapımı
|
5 |
İçi meyve dolgulu çikolata yapımı
|
6 |
İçi fındık dolgulu çikolata yapımı
|
7 |
ARA SINAV
|
8 |
Marshmallow, marzipan ve nugat dolgusu yapımı
|
9 |
Marshmallow, marzipan ve nugat dolgusu yapımı
|
10 |
Fondan,karamel ve toffee yapımı
|
11 |
Fondan,karamel ve toffee ile çikolata yapımı
|
12 |
Yumuşak ve sert şekerlerin yapımı
|
13 |
Likörlü çikolata ve truffle yapımı
|
14 |
Likörlü çikolata ve truffle yapımı
|