Hafta | Konular |
1 |
Otel işletmeleri tanımı, özellikleri,organizasyon yapısı
|
2 |
Hizmet sektörüne genel bakış ve hizmetin özellikleri
|
3 |
Kalite kavramı ve bilimsel gelişimi
|
4 |
kalite kültürü, kalitenin özellikleri
|
5 |
toplam kalite yönetimi kavramı ve ilkeleri
|
6 |
geleneksel yönetim ile toplam kalite yönetimi farkları
|
7 |
toplam kalite yönetimin amaçları
|
8 |
toplam kalite yönetiminin temel unsurları
|
9 |
arasınav
|
10 |
Toplam kalite yönetimi anlayışının işletmelerde uygulanması
|
11 |
Hizmet kalitesini etkileyen faktörler
|
12 |
Turizm işletmelerinde toplam kalite yönetimi
|
13 |
Otel işletmelerinde kalite yönetim sistemleri uygualamaları
|
14 |
sürekli gelişim ve süreç yönetimi
|