Hafta | Konular |
1 |
RESTORATİF DİŞ HEKİMLİĞİNE GİRİŞ
|
2 |
ALETLER VE FREZLER
|
3 |
MATRİKS SİSTEMLERİ
|
4 |
GELENEKSEL KAVİTELER VE TERMİNOLOJİ-1
|
5 |
GELENEKSEL KAVİTELER VE TERMİNOLOJİ-2
|
6 |
SINIF I VE SINIF II KOMPOZİT RESTORASYONLAR
|
7 |
STERİLİZASYON VE DEZENFEKSİYON
|
8 |
DİŞLERİN GELİŞİM DÖNEMLERİ
|
9 |
VİZE
|
10 |
VİZE
|
11 |
MİNE FİZYOLOJİSİ VE HİSTOLOJİSİ
|
12 |
DENTİN FİZYOLOJİSİ VE HİSTOLOJİSİ
|
13 |
PULPA FİZYOLOJİSİ VE HİSTOLOJİSİ
|
14 |
SEMENT FİZYOLOJİSİ VE HİSTOLOJİSİ
|
15 |
ALVEOL KEMİĞİ VE KEMİK DOKU FİZYOLOJİSİ VE HİSTOLOJİSİ
|
16 |
KÖK OLUŞUMU VE SÜRME
|
17 |
DİŞ ÇÜRÜĞÜ GENEL BİLGİ VE TARİHÇE
|
18 |
ÇÜRÜK PATOGENEZİ VE EMBRİYOLOJİ
|
19 |
BAKTERİ PLAĞI VE AĞIZ FLORASI
|
20 |
TÜKÜRÜK
|
21 |
ÇÜRÜK TÜRLERİ-1
|
22 |
ÇÜRÜK TÜRLERİ-2
|
23 |
VİZE
|
24 |
VİZE
|
25 |
ÇÜRÜK TÜRLERİ-3
|
26 |
DİŞ ÇÜRÜKLERİNİN KLİNİK ÖZELLİKLERİ
|
27 |
ÇÜRÜK PROFLAKSİSİ
|
28 |
ÇÜRÜK TEORİLERİ
|