Hafta | Konular |
1 |
İçecekler hakkında genel bilgiler
|
2 |
Alkolsüz içecekler – Meyve suyu ve meyve aromalı içecekler.
|
3 |
Alkolsüz içecekler – Meyve suyu ve meyve aromalı içecekler.
|
4 |
Alkolsüz içecekler – Gazlı içecekler
|
5 |
Alkollü içecekler – Alkol fermantasyonu ve destilasyon yöntemleri.
|
6 |
Fermantasyonla üretilen alkollü içkiler; şarap, bira, şampanya.
|
7 |
Şarap üretim teknolojisi.
|
8 |
Bira üretim teknolojisi.
|
9 |
Ara sınav
|
10 |
Destilasyon yöntemiyle üretilen alkollü içkiler; rakı, viski, votka.
|
11 |
Rakı üretim teknolojisi.
|
12 |
Kokteyller.
|
13 |
Gıda üretiminde kullanılan alkollü ve alkolsüz içecekler.
|
14 |
Standart içki ölçüleri – İçki hazırlanmada dikkat edilecek hususlar ve içki servisi.
|