Hafta | Konular |
1 |
Beslenme ile ilgili kavramlar
|
2 |
Beslenme ve sağlık arasındaki ilişki
|
3 |
Toplumda beslenme bilgisi yetersizliğinden dolayı ortaya çıkan sağlık sorunları.
|
4 |
Beslenme eğitiminin gerekliliği
|
5 |
Yiyecek ve içecek işletmelerinde çalışan personele beslenme eğitimi nasıl verilmelidir
|
6 |
Beslenme eğitimi veren kişilerin mesleki yeterliliği
|
7 |
Okul öncesi dönemde beslenme eğitiminin planlanmsı
|
8 |
okul çağı çocuklarında beslenme eğitiminin planlanması
|
9 |
Ergenlik döneminde beslenme eğitiminin planlanması
|
10 |
Yaşlılık döneminde beslenme eğitiminin planlanması
|
11 |
Turizm sektöründe, yiyecek ve içecek işletmelerinde beslenme eğitiminin planlanması
|
12 |
Beslenme eğitiminde materyal kullanımı
|
13 |
Beslenme eğitimi konusunda araştırma planlama ve yürütme
|
14 |
Gastronomi turizmi ve beslenme eğitimi
|