Hafta | Konular |
1 |
Gıda Kalitesi ve Duyusal Kalite Karakteristikleri
|
2 |
Duyusal Değerlendirme
|
3 |
Duyusal Değerlendirme Laboratuvarları
|
4 |
Ürün ve Panel Kontrolleri
|
5 |
Duyusal Değerlendirmede Panelist Seçimi ve Panel Büyüklüğünü Etkileyen Faktörler
|
6 |
Farklılık Testleri
|
7 |
Farklılık Testleri
|
8 |
Ara Sınav
|
9 |
Duyusal Değerlendirmede Kullanılan Skalalar
|
10 |
Lezzet Profili Analizi
|
11 |
Doku Profil Analizi
|
12 |
Faktör Piyasaları
|
13 |
Duyusal Testlerin Tüketici Tercih Çalışmasında Kullanılması
|
14 |
Gıda İşletmelerinde Duyusal Değerlendirme İle İlgili Bir Programın Uygulanması
|