Hafta | Konular |
1 |
Mutfağın Gelişimi, Gelişimini Etkileyen Unsurlar,
|
2 |
Mutfağın Otel İçindeki Yeri, Önemi, Bölümleri, Mutfağın Özellikleri,
|
3 |
Mutfak Çalışanları, Özellikleri, Görev ve Sorumlulukları, Kişisel Bakım Vb.
|
4 |
Mutfak Araç Gereçleri
|
5 |
Ana Gıda Maddeleri, Beslenme Bilgisi Ve Başlıca Besin Grupları
|
6 |
Standart Reçeteler
|
7 |
Mutfakta İş Akışı ve Hijyen
|
8 |
Ara sınav
|
9 |
Pişirme Yöntemleri, Yiyeceklerin Ön Hazırlğı
|
10 |
Mutfak Fondları ve Soslar
|
11 |
Salatalar, Hors D’oeuvreler
|
12 |
Çorbalar
|
13 |
Patates Garnitürleri
|
14 |
Satın Alma, Depolama Ve Kontrol
|