Hafta | Konular |
1 |
Bağcılık konularına genel bir bakış
|
2 |
Bağcılığın tarihsel gelişimi
|
3 |
Dünyada bağcılık, Dünya bağ alanları
|
4 |
Türkiye’de bağcılık ve bağcılığın önemi
|
5 |
Asmanın sistematikteki yeri, dünyadaki dağılımına göre gruplandırılması
|
6 |
Asmanın tanımı, doku ve organları
|
7 |
Hücre ve hücre organelleri
|
8 |
Meristem doku, temel doku, deri doku
|
9 |
Destek doku, iletim dokusu
|
10 |
Asmanın toprak altı ve toprak üstü organları
|
11 |
Asmada gözler (tomurcuklar)
|
12 |
Salkım ve meyve tipleri
|
13 |
Çiçek ve meyve gelişimi ile ilgili fizyolojik bilgiler
|
14 |
Asmanın bir yıllık yaşam döngüsü
|