Hafta | Konular |
1 |
Genel mikrobiyoloji
|
2 |
Hijyen ve sanitasyon, temizlik ve gıda güvenliği kavramları
|
3 |
Gıda ve personel hijyeni
|
4 |
Gıda güvenliğini tehdit eden riskler
|
5 |
Gıda kaynaklı hastalıklar
|
6 |
Gıda güvenliği yönetim sistemleri: HACCP ve ISO 22000, Kritik kontrol noktaları
|
7 |
Gıda güvenliği yönetim sistemleri: HACCP ve ISO 22000, Kritik kontrol noktaları
|
8 |
Gıda güvenliği yönetim sistemleri: HACCP ve ISO 22000, Kritik kontrol noktaları
|
9 |
Mutfak ortamında temizlik ve hijyenin önemi
|
10 |
Ara Sınav
|
11 |
Ürünlerin hazırlanmasında, pişirme sonrasında ve servis sırasında uyulması gereken hijyen ve sanitasyon kurallar
|
12 |
Gıda Muhafaza Yöntemleri
|
13 |
Hijyen ve Sanitasyon (Genel tekrar)
|
14 |
Hijyen ve Sanitasyon (Genel tekrar)
|