Hafta | Konular |
1 |
Çilek, sistematiği, yayılış alanları, Ülkemiz ve Dünya üretimi
|
2 |
Çilek, morfolojik, fenolojik, pomolojik, biyolojik, ekolojik özellikleri ve iklim istekleri
|
3 |
Çileğin çoğaltılması
|
4 |
Çilekte çeşit seçimi, dikim şekilleri, döllenme biyolojisi, verimlilik ve bakım işlemleri, hastalık ve zararlıları, hasat zamanları ve muhafazası,
|
5 |
Ahududu sistematiği, yayılış alanları, Ülkemiz ve Dünya üretimi ve fenolojik, pomolojik, biyolojik, ekolojik özellikleri ve iklim istekleri
|
6 |
Gilaburu çeşit seçimi, dikim şekilleri, döllenme biyolojisi, verimlilik ve bakım işlemleri, hastalık ve zararlıları, hasat zamanları ve depolanması
|
7 |
Dutun sistematiği, yayılış alanları, Ülkemiz ve Dünya üretimi ve fenolojik, pomolojik, biyolojik, ekolojik özellikleri ve iklim istekleri
|
8 |
Maviyemiş sistematiği, yayılış alanları, Ülkemiz ve Dünya üretimi ve fenolojik, pomolojik, biyolojik, ekolojik özellikleri ve iklim istekleri
|
9 |
Böğürtlen sistematiği, yayılış alanları, Ülkemiz ve Dünya üretimi ve fenolojik, pomolojik, biyolojik, ekolojik özellikleri ve iklim istekleri
|
10 |
Aronya sistematiği, yayılış alanları, Ülkemiz ve Dünya üretimi ve fenolojik, pomolojik, biyolojik, ekolojik özellikleri ve iklim istekleri
|
11 |
Kuşburnu sistematiği, yayılış alanları, Ülkemiz ve Dünya üretimi ve fenolojik, pomolojik, biyolojik, ekolojik özellikleri ve iklim istekleri
|
12 |
Mürver sistematiği, yayılış alanları, Ülkemiz ve Dünya üretimi ve fenolojik, pomolojik, biyolojik, ekolojik özellikleri ve iklim istekleri
|
13 |
Frenk üzümü sistematiği, yayılış alanları, Ülkemiz ve Dünya üretimi ve fenolojik, pomolojik, biyolojik, ekolojik özellikleri ve iklim istekleri
|
14 |
Bektaşi üzümü sistematiği, yayılış alanları, Ülkemiz ve Dünya üretimi ve fenolojik, pomolojik, biyolojik, ekolojik özellikleri ve iklim istekleri
|