Hafta | Konular |
1 |
İşletmelerde kuruluş yeri seçimi, etkileyen kriterler ve kuruluş yeri seçiminde kullanılan yöntemler
|
2 |
AHP yönteminin kuruluş yeri seçiminde uygulanması
|
3 |
İşletmelerin bina yapısı ve düzenlemeleri
|
4 |
İşletmelerin fiziksel planlaması, ince planlama ve alan ihtiyacı hesaplama
|
5 |
Hazır giyim işletmelerinde aydınlatma, hava koşulları ve özel altyapı tesisatları
|
6 |
Konfeksiyon işletmelerinin organizasyon yapısı ve bölümlerindeki iş akışı
|
7 |
Sipariş için gerekli birim metrajın, birim gramajın hesaplanması
|
8 |
Sipariş için gerekli birim metrajın, birim gramajın hesaplanması
|
9 |
Kesimhanede iş akış planı ve kesim için gerekli dokümanlar
|
10 |
Ara Sınav
|
11 |
Gelen kumaşın kesim planının hazırlanması
|
12 |
Gelen kumaşın kesim planının hazırlanması
|
13 |
Üretilecek mamulün üretim şemasının oluşturulması
|
14 |
Üretilecek mamulün üretim şemasının oluşturulması
|