Hafta | Konular |
1 |
Biyolojik Ürünler,
|
2 |
Protein ve Enzim Aktivitesi,
|
3 |
Protein ve Enzim Aktivitesi,
|
4 |
Biyoürün Saflaştırması,
|
5 |
Hücre Parçalanması, Filtrasyon, Santrifüjleme,
|
6 |
Ekstraksiyon, Çöktürme, Adsorpsiyon,
|
7 |
Ekstraksiyon, Çöktürme, Adsorpsiyon,
|
8 |
Kromotografi,
|
9 |
Kromotografi,
|
10 |
Ultrafiltrasyon,
|
11 |
Elektroforez, Diğer Metodlar,
|
12 |
Kristalizasyon, Kurutma, Sterilizasyon,
|
13 |
Su Kalitesi, Çözgen Geri kazanımı, Atık Arıtma, Biyogüvenlik
|
14 |
Final sınavı
|