Kaynaklar | Kaynak Dili |
1- Varlık C., Özden Ö., Erkan N., ve Alakavuk D.Ü., (2007). Su Ürünlerinde Temel Kalite Kontrol. İstanbul Üniv. Yayın No:4662, Su Ürünleri Fak. Yayın No:8, 202s | Türkçe |
2- Varlık C., Uğur M., Gökoğlu N., ve Gün H., (1993). Su Ürünlerinde Kalite kontrol İlke ve Yöntemleri. Gıda Teknolojisi Derneği Yay.No.17, İstanbul, 174s. | Türkçe |
3-Gökoğlu N. (2002). Su Ürünleri işleme Teknolojisi. Su Vakfı yayınları, İstanbul, 157s. | Türkçe |
4- Varlık C., Mol S., Baygar T., ve Tosun Ş.Y. (2007). Su Ürünleri İşleme Teknolojisinin Temelleri. İstanbul Üniv. Yayın No:4661, Su Ürünleri Fak. Yayın No:6, 122s. | Türkçe |
5- Varlık C., Erkan N., Özden Ö., Mol S., ve Baygar T., (2004). Su Ürünleri işleme Teknolojisi. (Ed: C. Varlık), İstanbul Üniv. Yayın No:4465, Su Ürünleri Fak. Yayın No:7, 491s. | Türkçe |