Hafta | Konular |
1 |
Su ürünlerinin tanımı ve çeşitleri
|
2 |
Su ürünlerinin biyokimyasal kompozisyonu
|
3 |
Su ürünlerinin taşınması, muhafazası ve işleme öncesi hazırlık süreçleri
|
4 |
Su ürünlerinin temel muhafaza teknikleri (soğutma ve dondurma yöntemleri vb.)
|
5 |
Su ürünlerinde tuzlama ve kurutma gibi basit işleme teknikleri
|
6 |
Su ürünlerinde dumanlama ve marinasyon yöntemleri
|
7 |
Su ürünlerinde ısıl işlemli konserve teknolojisine giriş
|
8 |
Su ürünlerinde ısıl işlemli konserve teknolojisi uygulamaları
|
9 |
Ara sınav
|
10 |
Balık protein konsantresi (BPK), balık unu ve balık yağı üretimi
|
11 |
Surimi teknolojisi, emülsiyon tipi su ürünleri teknolojisi
|
12 |
Fermente su ürünleri teknolojisi
|
13 |
Havyar işleme teknolojisi, su ürünleri kullanılarak üretilen imitasyon ürünleri
|
14 |
Su ürünleri işleme atıklarının değerlendirilmesi
|