Hafta | Konular |
1 |
Tahılların tanımı ve özellikleri
|
2 |
Buğday değirmenciliği, Un üretim ve işleme teknolojisi
|
3 |
Islak öğütme: Nişasta üretimi
|
4 |
Tahılın kimyasal bileşimi: Nişasta, protein ve diğerleri
|
5 |
Farklı nişasta kaynakları
|
6 |
Nişastanın fiziksel özellikleri: morfoloji
|
7 |
Nişastanın kimyasal özellikleri: jelatinizasyon
|
8 |
Nişastanın fonksiyonel özellikleri
|
9 |
Nişastanın fonksiyonel özellikleri
|
10 |
Nişasta üzerine etkili enzimler
|
11 |
Modifiye nişastalar- Üretimi ve özellikleri
|
12 |
Modifiye nişastalar- Kullanım alanları
|
13 |
Enzime dirençli nişasta- Üretimi ve özellikleri
|
14 |
Enzime dirençli nişasta- Sağlık üzerine etkileri
|