Hafta | Konular |
1 |
Mikrobiyal Metabolizmaya Giriş
|
2 |
Mor Bakteriler
|
3 |
Nitrifiye Edici Bakteriler, Kükürt ve Demir Oksitleyici Bakteriler
|
4 |
Hidrojen Oksitleyici Bakteriler, Metanotroflar ve Metilotroflar, Pseudomonas ve Pseudomonadlar, Asetik asit Bakterileri, Serbest yaşayan azot fikse edici bakteriler
|
5 |
Enterik Bakteriler, Vibrio ve photobacterium
|
6 |
Rickettsia, Sprilla, Bdellovibrio, Campylobacter, Helicobacter, Kılıflı Proteobacteria, Tomurcuklanan Bakteriler, Kayan Myxobacteria, Sülfat ve Sülfür İndirgeyici Proteobacteria
|
7 |
Gram Pozitif Bakteriler, Mikoplazma ve Spiroplazma, Aktinomisetler
|
8 |
Siyanobakteriler ve Prochlorophyta, Chlamydia, Planctomyces, Pirellula, Verrucomicrobia, Flavobacterium
|
9 |
Spiroketler, Deinococci
|
10 |
Yeşil Kükürtsüz Bakteriler, Hipertermofilik Bakteriler, Nitrospira ve Diferribacter
|
11 |
Arkea filogenetiği
|
12 |
Ekstrem Halofilik Arkeler
|
13 |
Metan üreten Arkealar
|
14 |
Hipertermofilik arkealar
|