Hafta | Konular |
1 |
AĞIRLAMA HİZMET İŞLETMELERİNDE YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ
Yiyecek içecek hizmeti verilen işletmeler, Ticari amaçla faaliyet gösteren işletmeler, Kurumsal işletmeler
|
2 |
Yiyecek içecek işletmelerinde yönetim fonksiyonu, yiyecek içecek yönetiminin sorumlulukları ve amaçları, Yiy. İç. İşletmelerinde Yönetimi Sınırlayan Faktörler
|
3 |
Yiyecek içecek yönetiminin temel fonksiyonları, Planlama, Örgütleme-organizasyon, Yöneltme, Koordinasyon, kontrol ve değerlendirme
|
4 |
Yiyecek içecek yönetiminin temel fonksiyonları, Planlama, Örgütleme, organizasyon, Yöneltme, Koordinasyon, kontrol ve değerlendirme
|
5 |
Yiyecek içecek yönetiminin temel fonksiyonları, Planlama, Örgütleme, organizasyon, Yöneltme, Koordinasyon, kontrol ve değerlendirme
|
6 |
Yiyecek İçecek Kontrol Sistemi, Planlama, İşleyiş, Yönetim
|
7 |
ara sınav
|
8 |
İşleyiş aşaması;
a-)Satın alma
b-)Teslim alma
c-)Depolama ve depodan mal çıkarma
d-)Üretim
e-)Satış ve gelirlerin kontrolü
|
9 |
İşleyiş aşaması;
a-)Satın alma
b-)Teslim alma
c-)Depolama ve depodan mal çıkarma
d-)Üretim
e-)Satış ve gelirlerin kontrolü
|
10 |
Yiyecek İçecek İşletmelerinin Organizasyon Yapısı ve İşleyişi
|
11 |
Ağırlama Hizmet İşletmelerinde Bütçeleme
|
12 |
Ağırlama Hizmet İşletmelerinde Bütçeleme
|
13 |
yiyecek içecek işletmelerinde fiyatlama
|
14 |
Ağırlama hizmet işletmelerinde ziyafet organizasyonu
|