Hafta | Konular |
1 |
Genel laboratuvar ve analiz bilgileri
|
2 |
Genel laboratuvar ve analiz bilgileri
|
3 |
Analiz için numune alırken dikkat edilecek hususlar ve numune alma
|
4 |
Üzüm analizleri
|
5 |
Şıra analizleri
|
6 |
Şarap analizleri ( Fiziksel analizler)
|
7 |
Şarap analizleri ( Kimyasal analizler)
|
8 |
Şarap analizleri ( Kimyasal analizler)
|
9 |
Şarap analizleri ( Kimyasal analizler)
|
10 |
Şarap analizleri ( Kimyasal analizler)
|
11 |
Organoleptik analizler
|
12 |
Analiz sonuçlarının değerlendirilmesi
|
13 |
Analiz sonuçlarının değerlendirilmesi
|
14 |
Genel tekrar
|