Yazdır

DERS BİLGİLERİ
Ders KodDers AdT+U SaatYarıyılAKTS
GMU 524SNACK TEKNİKLERİ3 + 01. Yarıyıl6

DERS TANIMI
Ders Düzeyi Doktora
Ders Türü Seçmeli
Dersin Amacı Snack gıdaların üretim tekniklerinin öğrenilmesi.
Ders İçeriği Kahvaltılık tahıl ürünleri üretim teknolojileri, çerezlik cips ve fortilla üretimi, snack teknolojisinde ünit operasyonlar, hammadde üretim ilişkileri, paketleme materyali ve ürün koruma süreleri ilişkilerinin araştırılması..
Ders Ön Koşul Dersin ön koşulu yok.
Ders Yan Koşul Dersin yan koşulu yok.
Öğretim Sistemi Yüz Yüze

DERS ÖĞRENME KAZANIMLARI
1Kahvaltılık ürünlerin üretim teknolojilerinin ve bileşimlerinin kavranması
2Snack teknolojisinde uygulanan temel proseslerin belirlenmesi

DERS ÖĞRENME KAZANIMININ PROGRAM YETERLİLİKLERİNE KATKISI
NoPY 01PY 02PY 03PY 04PY 05PY 06PY 07PY 08PY 09PY 10PY 11PY 12
ÖK 00155555545    
ÖK 00255555555    
Ara Toplam101010101010910    
Katkı555555550000

AKTS / İŞ YÜKÜ TABLOSU
EtkinlikSayısıSüresi (Saat)Toplam İş Yükü (Saat)
Ders Süresi(14 hafta/teorik+uygulama)14342
Sınıf Dışı Ders Çalışma Süresi(Ön çalışma, pekiştirme)14228
Yarıyıl Sonu Sınavı(hazırlık süresi dahil)14040
Sunum / Seminer (hazırlık süresi dahil)12525
Arasınav12121
Toplam İş Yükü

Dersin AKTS Kredisi






156

6
DERS ŞUBELERİ
 Dönem seçiniz :   


Seçili dönemde ders açılmamıştır.


Yazdır

T+U : Teorik + Pratik
PY: Program Yeterlilikleri
ÖK: Ders Öğrenme Kazanımları