Hafta | Konular |
1 |
Hüce ve hücre organelleri
|
2 |
Makromoleküller, yapıtaşları ve bağları
|
3 |
Karbonhidratlar: Genel özellikleri, çeşitleri
|
4 |
Karbonhidratlar: Diğer moleküllerle oluşturduğu bileşikler
|
5 |
Lipidler: Genel özellikleri, sınıflama
|
6 |
Lipidler: Diğer bileşiklerle etkileşimleri
|
7 |
Proteinler: Yapı taşları, bağları, 3 boyutlu yapıları
|
8 |
Proteinler: Diğer bileşiklerle etkileşimleri
|
9 |
Ara Sınav
|
10 |
Biyoenerjetik
|
11 |
Karbonhidratların kaynakları ve dönüşümleri
|
12 |
Sindirim ve emilim
|
13 |
Nükleik Asitler: Organizmada nükleik asit özelliğindeki bileşikler
|
14 |
Nükleik Asitler: Temel birimleri, bağları, fonksiyonları
|