Hafta | Konular |
1 |
Gastronominin Tarihsel Gelişimi
|
2 |
Anadolu'da Mutfak Kültürü
|
3 |
Orta Asya Mutfağı
|
4 |
Anadolu Selçuklu Mutfağı
|
5 |
Osmanlı Mutfağı
|
6 |
Cumhuriyet Dönemi Türk Mutfağı
|
7 |
Türklerin Beslenme Kültürü
|
8 |
Ara Sınav
|
9 |
Türk Mutfağında Yemek Pişirme Teknikleri
|
10 |
Göçler ve Türk Mutfağına Etkisi
|
11 |
Bölgelere göre Türk Mutfak Kültürü
|
12 |
Türk Mutfak Kültürünün Diğer Mutfaklar ile Etkileşimi
|
13 |
Türk Mutfak Kültüründe Yiyecek ve İçecekler
|
14 |
Türk Mutfak Kültüründe Yiyecek ve İçeceklerle İlişkili Mekanlar
|