Hafta | Konular |
1 |
Turizm ve Sürdürülebilir Turizm anlayışı
|
2 |
Bölgesel Kalkınma Aracı Olarak Turizm
|
3 |
Kitle Turizminden Alternatif Turizme Geçiş ve Özel İlgi Turizmi
|
4 |
Turizm türleri ve kalkınmaya etkileri
|
5 |
Kültürün Turizm Odaklı Kalkınmadaki Rolü
|
6 |
Turizm odaklı kalkınmada kültür ve yerel kültür
|
7 |
Turizm odaklı kalkınmada kullanılan kültür varlıkları
|
8 |
Yerel kültür varlığı olarak gastronominin tarihsel gelişimi ve kültür varlığı olarak turizm amaçlı kullanımı
|
9 |
Gastronomi Turizminin tanımı ve kapsamı
|
10 |
Gastronomi turizmi gelişmişlik göstergeleri
|
11 |
Coğrafi işaretler
|
12 |
Gastronomi turizminin bölgesel kalkınmaya katkısı
|
13 |
Gastronomi turizmi odaklı bölgesel kalkınma politikalarına
dünyadan örnekler
|
14 |
Türkiye'de gastronomi turizmi çerçevesinde değerlendirilebilecek örnekler
|