Hafta | Konular |
1 |
Dünya mutfak kültürlerinin tarihi gelişimi.
|
2 |
Dünya mutfak kültürlerinin oluşumunda etkili olan faktörler.
|
3 |
Doğu Asya yemek kültürü ve uygulamalar: Çin mutfağı.
|
4 |
Doğu Asya yemek kültürü ve uygulamalar: Kore mutfağı.
|
5 |
Doğu Asya yemek kültürü ve uygulamalar: Japon mutfağı.
|
6 |
Güney Asya yemek kültürü ve uygulamalar: Hint mutfağı.
|
7 |
Güney Asya yemek kültürü ve uygulamalar: Pakistan mutfağı.
|
8 |
Ara sınav
|
9 |
Güneydoğu Asya yemek kültürü ve uygulamalar: Tayland mutfağı.
|
10 |
Güneydoğu Asya yemek kültürü ve uygulamalar: Endonezya ve Filipin mutfakları
|
11 |
İran mutfak kültürü ve uygulamalar.
|
12 |
Rusya mutfak kültürü ve uygulamalar.
|
13 |
Türk Devletlerinde mutfak kültürü ve uygulamalar.
|
14 |
Avustralya mutfak kültürü ve uygulamalar.
|