Hafta | Konular |
1 |
Yiyecek içecek hizmet sektöründe yaşanan teknolojik gelişmeler.
|
2 |
Yiyecek içecek işletmelerinin maliyet kontrol süreçlerinde kullanılan programlar.
|
3 |
Materials Control paket program kullanımına ilişkin genel kavramlar.
|
4 |
Materials Control paket programında ana veri girişleri.
|
5 |
Materials Control paket programında ana veri girişleri.
|
6 |
Materials Control paket programında satın alma işlemleri.
|
7 |
Materials Control paket programında satın alma işlemleri.
|
8 |
Materials Control paket programında reçete ve satış malı oluşturma işlemleri.
|
9 |
Ara sınav.
|
10 |
Materials Control paket programında ambar işlemleri.
|
11 |
Materials Control paket programında ambar işlemleri.
|
12 |
Materials Control paket programında maliyet kontrolü işlemleri.
|
13 |
Materials Control paket programında maliyet kontrolü işlemleri.
|
14 |
Programın kullanımına ilişkin genel uygulamalar.
|