Hafta | Konular |
1 |
Derse Giriş
|
2 |
Catering Hizmetleri Tanımı ve Özellikleri
|
3 |
Catering Hizmetlerinde Beslenme İlkeleri
|
4 |
Catering Hizmetlerinde Mutfak Planlama
|
5 |
Catering Hizmetlerinde Menü Planlama
|
6 |
Catering Hizmetlerinde Satın Alma Uygulamaları
|
7 |
Ara Sınav
|
8 |
Catering Hizmetlerinde Üretim Planlama
|
9 |
Catering Hizmetlerinde Sanitasyon
|
10 |
Catering Hizmetlerinde Toplam Kalite Yönetimi
|
11 |
Catering İşletmelerinde Satış ve Pazarlama Faaliyetleri
|
12 |
Turizm İşletmelerinde Catering Hizmetleri
|
13 |
Turizm İşletmelerinde Catering Hizmetleri
|
14 |
Catering Hizmetlerinde Örnek Olaylar
|