Hafta | Konular |
1 |
Genel Mikrobiyolojiye Giriş
|
2 |
Mikroorganizmalar Hakkında Genel Bilgilendirme/ Sınıflandırma
|
3 |
Beslenme
|
4 |
Prokaryot / Ökaryot Hücre Yapısı Farkı
|
5 |
Virüsler ve bakteriyofajlar
|
6 |
Bakterilerde Çoğalma/ Canlılığın Devamı 01 Genel
|
7 |
Bakterilerde Çoğalma/ Canlılığın Devamı 02 Etki Eden Faktörler
|
8 |
Bakterilerde Çoğalma/ Canlılığın Devamı 03 Kinetik
|
9 |
Bakterilerde Çoğalma/ Canlılığın Devamı 04 Engeller Teknolojisi Kavramı
|
10 |
Bakterilerde Çoğalma/ Canlılığın Devamı 05 Besiyerleri
|
11 |
Temel Metabolizma
|
12 |
Sporlanma ve Jerminasyon
|
13 |
Mayalar ve küfler
|
14 |
Bakteri Genetiği
|