Yazdır

DERS BİLGİLERİ
Ders KodDers AdT+U SaatYarıyılAKTS
FBM 150STAJ - 30 İŞ GÜNÜ0 + 02. Yarıyıl1,5

DERS TANIMI
Ders Düzeyi Lisans
Ders Türü Zorunlu
Dersin Amacı teorik bilgilerin pratiğe uygulanması.
Ders İçeriği teorik bilgilerin pratiğe uygulanması.
Ders Ön Koşul Dersin ön koşulu yok.
Ders Yan Koşul Dersin yan koşulu yok.
Öğretim Sistemi Yüz Yüze

DERS ÖĞRENME KAZANIMLARI
1öğrenci yiyecek ve içecek işletmelrinde pratik çalışmayı öğrenir.
2öğrenci otel işletmelerinde yönetim ve organizasyonu öğrenir.

DERS ÖĞRENME KAZANIMININ PROGRAM YETERLİLİKLERİNE KATKISI
NoPY 01PY 02PY 03PY 04PY 05PY 06PY 07PY 08PY 09PY 10PY 11PY 12PY 13PY 14PY 15PY 16PY 17
ÖK 00155555555555555555
ÖK 00255555555555555555
Ara Toplam1010101010101010101010101010101010
Katkı55555555555555555

AKTS / İŞ YÜKÜ TABLOSU
EtkinlikSayısıSüresi (Saat)Toplam İş Yükü (Saat)
Sınıf Dışı Ders Çalışma Süresi(Ön çalışma, pekiştirme)13030
Rapor / Proje (hazırlık süresi dahil)199
Toplam İş Yükü

Dersin AKTS Kredisi






39

1,5
DERS ŞUBELERİ
 Dönem seçiniz :   


 Ders DönemiŞube NoDersi Veren Öğretim Elemanı
Detay 2011-2012 Yaz1NURTEN ÇEKAL


Yazdır

Ders Şube Detayları
Dersin Kodu Dersin Ad Saat (T+P) Şube No Öğretim Dili Şube Dönemi
FBM 150 STAJ - 30 İŞ GÜNÜ 0 + 0 1 Türkçe 2011-2012 Yaz
Öğretim Elemanı  E-Posta  İç Hat  Ders Yeri Devam Zorunluluğu
Prof. Dr. NURTEN ÇEKAL ncekal@pau.edu.tr Derslik Belirtilmemiştir. Dersin Devam Yüzdesi : %
Amaç teorik bilgilerin pratiğe uygulanması.
İçerik teorik bilgilerin pratiğe uygulanması.
Haftalık Konu Başlıkları
Materyaller
Materyal belirtilmemiştir.
Kaynaklar
Ders Değerlendirme Sistemi
T+U : Teorik + Pratik
PY: Program Yeterlilikleri
ÖK: Ders Öğrenme Kazanımları