Yazdır

DERS BİLGİLERİ
Ders KodDers AdT+U SaatYarıyılAKTS
FBM 414CATERING3 + 08. Yarıyıl2

DERS TANIMI
Ders Düzeyi Lisans
Ders Türü Seçmeli
Dersin Amacı STANDART YEMEK KALİTESİNDE TOPLU BESLENME HİZMETLERİNDE YEMEK DAĞITIM YÖNTEMLERİ, TOPLU BESLENME SERVİSLERİNDE SANİTASYON. YİYECEK VE İÇECEKTE ÖZEL ETKİNLİKLER, YEMEK FESTİVALLERİ, MEKAN DIŞI BÜYÜK ORGANİZASYONLAR, YEMEK YARIŞMALARI, ULUSAL VE ULUSLAR ARASI MUTFAKLARIN TANITIMI. YENİ AKIMLAR VE TÜKETİCİ GEREKSİNİMLERİ. ETKİNLİKLER İÇİN ÖZEL SÖZLEŞMELER, SPONSORLUK TEMİNİ, VE YÖNETİM. BU ETKİNLİKLERE YÖNELİK LOJİSTİK VE ORGANİZASYON KONUSUNDA ÖĞRENCİLERİN BİLGİ SAHİBİ OLMASI.
Ders İçeriği STANDART YEMEK KALİTESİNDE TOPLU BESLENME HİZMETLERİNDE YEMEK DAĞITIM YÖNTEMLERİ, TOPLU BESLENME SERVİSLERİNDE SANİTASYON. YİYECEK VE İÇECEKTE ÖZEL ETKİNLİKLER, YEMEK FESTİVALLERİ, MEKAN DIŞI BÜYÜK ORGANİZASYONLAR, YEMEK YARIŞMALARI, ULUSAL VE ULUSLAR ARASI MUTFAKLARIN TANITIMI. YENİ AKIMLAR VE TÜKETİCİ GEREKSİNİMLERİ. ETKİNLİKLER İÇİN ÖZEL SÖZLEŞMELER, SPONSORLUK TEMİNİ, VE YÖNETİM. BU ETKİNLİKLERE YÖNELİK LOJİSTİK VE ORGANİZASYON.
Ders Ön Koşul Dersin ön koşulu yok.
Ders Yan Koşul Dersin yan koşulu yok.
Öğretim Sistemi Yüz Yüze

DERS ÖĞRENME KAZANIMLARI
1caterigin özelliklerini öğrenmek
2catering organizasyonu ve yönetimini öğrenmek.

DERS ÖĞRENME KAZANIMININ PROGRAM YETERLİLİKLERİNE KATKISI
NoPY 01PY 02PY 03PY 04PY 05PY 06PY 07PY 08PY 09PY 10PY 11PY 12PY 13PY 14PY 15PY 16PY 17
ÖK 00155555555555555555
ÖK 00255555555555555555
Ara Toplam1010101010101010101010101010101010
Katkı55555555555555555

AKTS / İŞ YÜKÜ TABLOSU
EtkinlikSayısıSüresi (Saat)Toplam İş Yükü (Saat)
Ders Süresi(14 hafta/teorik+uygulama)14342
Arasınavlar(hazırlık süresi dahil)144
Yarıyıl Sonu Sınavı(hazırlık süresi dahil)166
Toplam İş Yükü

Dersin AKTS Kredisi






52

2
DERS ŞUBELERİ
 Dönem seçiniz :   


 Ders DönemiŞube NoDersi Veren Öğretim Elemanı
Detay 2019-2020 Bahar1BURCU KOÇ


Yazdır

Ders Şube Detayları
Dersin Kodu Dersin Ad Saat (T+P) Şube No Öğretim Dili Şube Dönemi
FBM 414 CATERING 3 + 0 1 Türkçe 2019-2020 Bahar
Öğretim Elemanı  E-Posta  İç Hat  Ders Yeri Devam Zorunluluğu
Doç. Dr. BURCU KOÇ burcuk@pau.edu.tr Derslik Belirtilmemiştir. Dersin Devam Yüzdesi : %
Amaç STANDART YEMEK KALİTESİNDE TOPLU BESLENME HİZMETLERİNDE YEMEK DAĞITIM YÖNTEMLERİ, TOPLU BESLENME SERVİSLERİNDE SANİTASYON. YİYECEK VE İÇECEKTE ÖZEL ETKİNLİKLER, YEMEK FESTİVALLERİ, MEKAN DIŞI BÜYÜK ORGANİZASYONLAR, YEMEK YARIŞMALARI, ULUSAL VE ULUSLAR ARASI MUTFAKLARIN TANITIMI. YENİ AKIMLAR VE TÜKETİCİ GEREKSİNİMLERİ. ETKİNLİKLER İÇİN ÖZEL SÖZLEŞMELER, SPONSORLUK TEMİNİ, VE YÖNETİM. BU ETKİNLİKLERE YÖNELİK LOJİSTİK VE ORGANİZASYON KONUSUNDA ÖĞRENCİLERİN BİLGİ SAHİBİ OLMASI.
İçerik STANDART YEMEK KALİTESİNDE TOPLU BESLENME HİZMETLERİNDE YEMEK DAĞITIM YÖNTEMLERİ, TOPLU BESLENME SERVİSLERİNDE SANİTASYON. YİYECEK VE İÇECEKTE ÖZEL ETKİNLİKLER, YEMEK FESTİVALLERİ, MEKAN DIŞI BÜYÜK ORGANİZASYONLAR, YEMEK YARIŞMALARI, ULUSAL VE ULUSLAR ARASI MUTFAKLARIN TANITIMI. YENİ AKIMLAR VE TÜKETİCİ GEREKSİNİMLERİ. ETKİNLİKLER İÇİN ÖZEL SÖZLEŞMELER, SPONSORLUK TEMİNİ, VE YÖNETİM. BU ETKİNLİKLERE YÖNELİK LOJİSTİK VE ORGANİZASYON.
Haftalık Konu Başlıkları
Materyaller
Materyal belirtilmemiştir.
Kaynaklar
Ders Değerlendirme Sistemi
Değerlendirme YöntemiKatkı Yüzdesi (%)Değerlendirme Yöntemi Ad
Dönem Sonu Sınavı60Dönem Sonu Sınavı
Ara Sınav40Ara Sınav
T+U : Teorik + Pratik
PY: Program Yeterlilikleri
ÖK: Ders Öğrenme Kazanımları