Hafta | Konular |
1 |
Yiyecek ve içecek hizmetlerinde bilgisayarların kullanımı
|
2 |
Yiyecek ve içecek işletmelerinde kullanılan paket programlar ve özellikleri
|
3 |
Sispar paket programına genel bakış ve yiyecek ve içecek modülü
|
4 |
Rezervasyon, satış uygulamaları
|
5 |
Folio girişleri ve banket uygulamaları
|
6 |
Yiyecek ve içecek maliyet hesaplamaları ve faturalandırma
|
7 |
Elektra paket programına genel bakış ve yiyecek ve içecek modülü
|
8 |
Folio girişleri
|
9 |
Stok kontrolü
|
10 |
Rezervasyon ve Satışlar
|
11 |
Satış analizi, menü yönetimi
|
12 |
Satın alma ve Faturalandırma
|
13 |
Örnek Uygulamalar I
|
14 |
Örnek Uygulamalar II
|