Yazdır

DERS BİLGİLERİ
Ders KodDers AdT+U SaatYarıyılAKTS
FBM 419YİYECEK İÇECEK STİLİSTLİĞİ VE FOTOĞRAFÇILIĞI3 + 07. Yarıyıl2

DERS TANIMI
Ders Düzeyi Lisans
Ders Türü Seçmeli
Dersin Amacı Yiyecekleri ve içecekleri şekillendirme, dekor yapma ve yemek fotoğrafçılığını öğrenme.
Ders İçeriği Yiyeceklere dekor verme konusunda kullanılan araç ve gereçler, özellikleri, yiyecek ve içecekleri süsleme sanatı, yemeklerin fotoğrafını çekme.
Ders Ön Koşul Dersin ön koşulu yok.
Ders Yan Koşul Dersin yan koşulu yok.
Öğretim Sistemi Yüz Yüze

DERS ÖĞRENME KAZANIMLARI
1Yiyeceklere şekil vermeyi öğrenir.
2içecekleri ve yiyecekleri süslemeyi öğrenir.
3yemek fotoğrafları çekim tekniklerini öğrenir.

DERS ÖĞRENME KAZANIMININ PROGRAM YETERLİLİKLERİNE KATKISI
NoPY 01PY 02PY 03PY 04PY 05PY 06PY 07PY 08PY 09PY 10PY 11PY 12PY 13PY 14PY 15PY 16PY 17
ÖK 00155555553441112415
ÖK 00255555553441112415
ÖK 00355555553441112415
Ara Toplam1515151515151591212333612315
Katkı55555553441112415

AKTS / İŞ YÜKÜ TABLOSU
EtkinlikSayısıSüresi (Saat)Toplam İş Yükü (Saat)
Ders Süresi(14 hafta/teorik+uygulama)14342
Arasınavlar(hazırlık süresi dahil)144
Yarıyıl Sonu Sınavı(hazırlık süresi dahil)166
Toplam İş Yükü

Dersin AKTS Kredisi






52

2
DERS ŞUBELERİ
 Dönem seçiniz :   


Seçili dönemde ders açılmamıştır.


Yazdır

T+U : Teorik + Pratik
PY: Program Yeterlilikleri
ÖK: Ders Öğrenme Kazanımları