Hafta | Konular |
1 |
mutfağın yiyecek içecek işletmelerinde önemi.
|
2 |
Düzenli bir mutfak nasıl planlanır
|
3 |
Mutfak tasarımında göz önünde bulundurulması gereken faktörler
|
4 |
Mutfak bölümleri ve özellikleri
|
5 |
Mutfak yerleşimi
|
6 |
mutfak ergonomisi
|
7 |
yanlış planlanmış bir mutfakta ortaya çıkabilecek sorunlar
|
8 |
mutfakta yönetim süreci
|
9 |
mutfak hiyerarşisi
|
10 |
mutfakta görev alan personeller ve görev tanımları
|
11 |
mutfakta ortaya çıkabilecek kazalar ve önleme yolları
|
12 |
mutfakta hijyen ve sanitasyon
|
13 |
mutfakta kullanılan araç gereçler
|
14 |
mutfakta kullanılan araç gereçlerin kullanım ve bakımları
|