Yazdır

DERS BİLGİLERİ
Ders KodDers AdT+U SaatYarıyılAKTS
FBM 426ENGLISH FOR HOTEL AND CATERING INDUSTRY -II2 + 18. Yarıyıl4

DERS TANIMI
Ders Düzeyi Lisans
Ders Türü Seçmeli
Dersin Amacı Otel ve yiyecek içecek sektörü için mesleki ingilizce kazandırmak.
Ders İçeriği Planning Work for Restaurant & Banquet Planning Work for Front Office Planning Work for House Keeping Preparation & Presentation Proces of Food & Beverage Bar snacks Buffet food Portion Control and Costing Rules for Food Handlers
Ders Ön Koşul Dersin ön koşulu yok.
Ders Yan Koşul Dersin yan koşulu yok.
Öğretim Sistemi Yüz Yüze

DERS ÖĞRENME KAZANIMLARI
1Otel ve yiyecek içecek sektörü için mesleki İngilizce yeterliği kazandırmak.

DERS ÖĞRENME KAZANIMININ PROGRAM YETERLİLİKLERİNE KATKISI
Derslerin program öğrenme kazanımına katkısı girilmemiş.

AKTS / İŞ YÜKÜ TABLOSU
EtkinlikSayısıSüresi (Saat)Toplam İş Yükü (Saat)
Ders Süresi(14 hafta/teorik+uygulama)14342
Rapor / Proje (hazırlık süresi dahil)16262
Toplam İş Yükü

Dersin AKTS Kredisi






104

4
DERS ŞUBELERİ
 Dönem seçiniz :   


 Ders DönemiŞube NoDersi Veren Öğretim Elemanı
Detay 2016-2017 Bahar1KAMİL YAĞCI
Detay 2014-2015 Bahar2PINAR TUŞ ERDEM
Detay 2013-2014 Bahar2EBRU ÇEREZCİOĞLU ÇAVUŞOĞLU


Yazdır

Ders Şube Detayları
Dersin Kodu Dersin Ad Saat (T+P) Şube No Öğretim Dili Şube Dönemi
FBM 426 ENGLISH FOR HOTEL AND CATERING INDUSTRY -II 2 + 1 1 Türkçe 2016-2017 Bahar
Öğretim Elemanı  E-Posta  İç Hat  Ders Yeri Devam Zorunluluğu
Prof. Dr. KAMİL YAĞCI kyagci@pau.edu.tr PAU A0212 Dersin Devam Yüzdesi : %85
Amaç Otel ve yiyecek içecek sektörü için mesleki ingilizce kazandırmak.
İçerik Planning Work for Restaurant & Banquet Planning Work for Front Office Planning Work for House Keeping Preparation & Presentation Proces of Food & Beverage Bar snacks Buffet food Portion Control and Costing Rules for Food Handlers
Haftalık Konu Başlıkları
HaftaKonular
1 Turizm Sektöründe Kariyer İmkanları
2 Konaklama Tesisleri
3 Ön Büro
4 Restoran
5 Mutfak
6 Konuk Profili
7 Yönetim
8 Pazarlama
9 Özgeçmiş Hazırlama
10 İş Mülakatleri
11 Sunumlar
12 Müşteri İlişkileri
13 İnsan Kaynakları Yönetimi
14 Özel Organizasyonlar
Materyaller
Materyal belirtilmemiştir.
Kaynaklar
KaynaklarKaynak Dili
Course PackEnglish
Ders Değerlendirme Sistemi
Değerlendirme YöntemiKatkı Yüzdesi (%)Değerlendirme Yöntemi Ad
Dönem Sonu Sınavı50Dönem Sonu Sınavı
Ara Sınav30Ara Sınav
Proje20Proje
T+U : Teorik + Pratik
PY: Program Yeterlilikleri
ÖK: Ders Öğrenme Kazanımları