Hafta | Konular |
1 |
Gıda mühendisliği nedir?
|
2 |
Gıda mühendisliği eğitimi ve geleceği
|
3 |
Mühendislik birimleri
|
4 |
Gıda mühendisliğinde biyokimya, kimya, mikrobiyoloji ve biyoteknolojinin önem
|
5 |
Gıda bileşenleri I (Karbonhidrat, protein)
|
6 |
Gıda bileşenleri II (su, vitamin ve mineraller)
|
7 |
Gıda bileşenleri II (Yağlar)
|
8 |
Temel gıda işleme basamakları I
|
9 |
Temel gıda işleme basamakları II
|
10 |
Temel gıda işleme basamakları III
|
11 |
Fermente gıdalar ve süt ve süt işleme teknolojisi
|
12 |
Meyve sebze işleme, et ve et işleme teknolojisi
|
13 |
Gıda muhafaza teknikleri
|
14 |
Gıda mevzuatları
|