Hafta | Konular |
1 |
Kalite nedir? ve kalite kavramları nelerdir?
|
2 |
Kalitenin getirileri ve kalitesizliğin getirileri nelerdir?
|
3 |
Turizm İşletmeleri Açısından Kalite
|
4 |
Gıda Kalitesine Etki Eden Faktörler
|
5 |
GIDA KALİTE KONTROL NEDİR?
|
6 |
Toplam Kalite Yönetimi
|
7 |
Vize sınavı
|
8 |
Toplam Kalite Yönetiminin (TKY) İle Geleneksel Uygulamalar Arasındaki Farklar:
|
9 |
TOPLAM KALİTE YÖNETİMİNİN İLKELERİ
|
10 |
empati nedir?
|
11 |
Müşteri Beklentileri Nelerdir ?
|
12 |
Kalite Standardı Olarak ISO’nun Gelişimi
|
13 |
HACCP sistemi nedir?
|
14 |
HACCP SİSTEMİNİN UYGULAMASINDA MUTFAK BÖLÜMÜNDE GENEL KURALLAR
|