Hafta | Konular |
1 |
Üzümün sınıflandırılması
|
2 |
Asmanın ekolojik istekleri
|
3 |
Bağ yerinin seçilmesi
|
4 |
Toprağın hazırlanması; asma fidanı temini
|
5 |
İşaretleme, dikim, şekil verme
|
6 |
Bağda uygulanan terbiye şekilleri
|
7 |
Yıllık bakım işleri ( budama, toprak işleme)
|
8 |
Yıllık bakım işleri (sulama, gübreleme)
|
9 |
Bağ hastalık ve zararlıları; bunlarla mücadele
|
10 |
Hasat ve işleme
|
11 |
Kaliteli şarap üretiminde yetiştiriciliğin etkisi
|
12 |
Kaliteli şarap üretiminde yetiştiriciliğin etkisi
|
13 |
Üzüm çeşitleri
|
14 |
Genel tekrar
|