1 | Kahvaltı servis metotlarını belirlemek/uygulamak
Restorantın uygulanacak servis metotlarını belirlemek/uygulamak
|
2 | Bardaki servis metotlarını belirlemek/uygulamak
Banketin servis şeklini belirlemek/uygulamak
|
3 | Kahvaltı kuveri hazırlatmak
Kahvaltı büfesini hazırlatmak
|
4 | Kahvaltı çeşitlerinin servisini yaptırtmak
Kahvaltı servisi kapanış işlemlerini yapmak
|
5 | Sos araç-gereçlerini hazırlatmak
Özelliklerine göre sos hazırlatmak
|
6 | Sos servisini yaptırtmak/takip etmek |
7 | Soğuk başlangıçların servisini yaptırtmak/takip etmek
Sıcak başlangıçların servisini yaptırtmak/takip etmek
|
8 | Hamur işlerinin servisini yaptırtmak/takip etmek
Salataların servisini yaptırtmak/takip etmek
|
9 | Ana yemeklerin servisini yaptırtmak/takip etmek
|
10 | Tatlıların/meyvelerin servisini yaptırtmak/takip etmekKonuk hakkında bilgi almak
|
11 | Peynirlerin servisini yaptırtmak/takip etmek Konuk hakkında bilgi almakKonuğu karşılamak
|
12 | Personeli bilgilendirmek ve görevlendirmek Konuğu karşılamak |
13 | Memnuniyetini kontrol etmek |