Hafta | Konular |
1 |
Çikolata nedir? Nasıl Yapılır?
|
2 |
Spesiyal Çikolata Yapımı
|
3 |
Jöle Yapımı. Jöle yapılan pastaların yapımı, Jölenin kullanım yerleri ve yapılışları.
|
4 |
Şekerleme nedir? Şekerleme çeşitleri nelerdir? Şekerleme ve lokum nasıl yapılır?
|
5 |
Custard nedir? Nasıl yapılır?
|
6 |
Marzifan nedir? Nasıl yapılır? Çikolatalı marzifan yapımı.
|
7 |
Truff nedir? Truff yapımı. Truff çeşitleri nasıl yapılır?
|
8 |
Pastacılıkta yapılan kremalar ve sosların yapımı
|
9 |
Pastacılıkta yapılan kremalar ve sosların yapımı
|
10 |
Pandispanya yapımı. Pandispanya çeşitlerinin yapımı
|
11 |
Yaş pasta kullanılan desen ve ürünler nelerdir? Nasıl yapılırlar.
|
12 |
Şeker Hamuru nedir? Nasıl yapılır. Şeker hamuru figürlerinin yapımı
|
13 |
Dünya ve Türkiye'den pasta çeşitleri
|
14 |
Dünya ve Türkiye'den pasta çeşitleri
|