Hafta | Konular |
1 |
Yiyecek üretimi (Giriş)
|
2 |
Sebze garnitürleri hazırlama
|
3 |
Patates garnitürleri hazırlama
|
4 |
Patates garnitürleri hazırlama
|
5 |
Fond ve temel çorbalar, makarnalar
|
6 |
Yerel ve özel çorbaları hazırlama
|
7 |
Kahvaltılık yumurta hazırlama
|
8 |
Kahvaltılık yiyecek - içecek hazırlama
|
9 |
Kahvaltılık yiyecek - içecek hazırlama
|
10 |
Ara Sınav
|
11 |
Etlerin (Sığır, dana, koyun, kuzu, kümes hayvanları, av hayvanları ve sakatatların) kullanıma hazırlanması
|
12 |
Etlerin (Sığır, dana, koyun, kuzu, kümes hayvanları, av hayvanları ve sakatatların) kullanıma hazırlanması
|
13 |
Et yemekleri pişirme (sığır, dana, koyun, kuzu)
|
14 |
Balıkların kullanıma hazırlanması ve pişirilmesi
|