Yazdır

DERS BİLGİLERİ
Ders KodDers AdT+U SaatYarıyılAKTS
ASC 223GÖSTERİ SERVİSİ - I4 + 13. Yarıyıl6

DERS TANIMI
Ders Düzeyi Ön Lisans
Ders Türü Zorunlu
Dersin Amacı Meyve, sebze,buz ve pasta dekorasyonu yapabilme ve uygulayabilme.
Ders İçeriği karpuz,kabak, havuç, elma,patates,buz,peynir ve ayna dekorasyonu yapabilme.
Ders Ön Koşul Dersin ön koşulu yok.
Ders Yan Koşul Dersin yan koşulu yok.
Öğretim Sistemi Yüz Yüze

DERS ÖĞRENME KAZANIMLARI
1 Dekorasyon malzemelerini tanıma ve kullanabilme
2Karpuz, kavun dekorasyon ve süsleme
3Karpuz, kavun dekorasyon ve süsleme
4Havuç, elma dekorasyon ve süsleme
5Portakal, Pırasa, soğan dekorasyon ve süsleme
6Kabak dekorasyon ve süsleme
7Salatalık, turp dekorasyon ve süsleme
8patates dekorasyon ve süsleme
9Buz heykelleri dekorasyonu ve süsleme
10Buz heykelleri dekorasyonu ve süsleme
11Peynir dekorasyon ve süsleme
12Aynalar ve örnek dekor sunuşları
13Pasta dekorları ve süsleme
14Pasta dekorları ve süsleme

DERS ÖĞRENME KAZANIMININ PROGRAM YETERLİLİKLERİNE KATKISI
NoPY 01PY 02PY 03PY 04PY 05PY 06PY 07PY 08PY 09PY 10PY 11PY 12
ÖK 001            
ÖK 002            
ÖK 003            
ÖK 004            
ÖK 005            
ÖK 006            
ÖK 007            
ÖK 008            
ÖK 009            
ÖK 010            
ÖK 011            
ÖK 012            
ÖK 013            
ÖK 014            
Ara Toplam            
Katkı000000000000

AKTS / İŞ YÜKÜ TABLOSU
EtkinlikSayısıSüresi (Saat)Toplam İş Yükü (Saat)
Ders Süresi(14 hafta/teorik+uygulama)14570
Sınıf Dışı Ders Çalışma Süresi(Ön çalışma, pekiştirme)10330
Ödevler236
Arasınavlar(hazırlık süresi dahil)155
Yarıyıl Sonu Sınavı(hazırlık süresi dahil)155
Uygulama (Lab, Mesleksel Bec., Diğer) (Öğrenci)10440
Toplam İş Yükü

Dersin AKTS Kredisi






156

6
DERS ŞUBELERİ
 Dönem seçiniz :   


 Ders DönemiŞube NoDersi Veren Öğretim Elemanı
Detay 2018-2019 Güz1NUSRET ERCAN ŞENLİKCİ


Yazdır

Ders Şube Detayları
Dersin Kodu Dersin Ad Saat (T+P) Şube No Öğretim Dili Şube Dönemi
ASC 223 GÖSTERİ SERVİSİ - I 4 + 1 1 Türkçe 2018-2019 Güz
Öğretim Elemanı  E-Posta  İç Hat  Ders Yeri Devam Zorunluluğu
Öğr. Gör. NUSRET ERCAN ŞENLİKCİ nsenlikci@pau.edu.tr TMYO B0004 Dersin Devam Yüzdesi : %80
Amaç Meyve, sebze,buz ve pasta dekorasyonu yapabilme ve uygulayabilme.
İçerik karpuz,kabak, havuç, elma,patates,buz,peynir ve ayna dekorasyonu yapabilme.
Haftalık Konu Başlıkları
HaftaKonular
1 Dekor Bıçaklarını tanıma ve Dekorasyon malzemelerini tanıma ve kullanabilme
2 Dekor Bıçaklarını tanıma ve Dekorasyon malzemelerini tanıma ve kullanabilme
3 Karpuz, kavun dekorasyon ve süsleme
4 Karpuz, kavun dekorasyon ve süsleme
5 Havuç, elma dekorasyon ve süsleme
6 Portakal, Pırasa, soğan dekorasyon ve süsleme
7 Vize sınavı
8 Kabak dekorasyon ve süsleme
9 Kabak dekorasyon ve süsleme
10 Salatalık, turp dekorasyon ve süsleme
11 patates dekorasyon ve süsleme
12 Buz heykelleri dekorasyonu ve süsleme
13 Peynir dekorasyon ve süsleme
14 Aynalar ve örnek dekor sunuşlar
Materyaller
Materyal belirtilmemiştir.
Kaynaklar
Ders Değerlendirme Sistemi
Değerlendirme YöntemiKatkı Yüzdesi (%)Değerlendirme Yöntemi Ad
Dönem Sonu Sınavı35Dönem Sonu Sınavı
Ara Sınav30Ara Sınav
Arazi/Klinik/Laborotuvar Uygulaması35Arazi/Klinik/Laborotuvar Uygulaması
T+U : Teorik + Pratik
PY: Program Yeterlilikleri
ÖK: Ders Öğrenme Kazanımları