Hafta | Konular |
1 |
Pişirme yöntemleri bilme.
|
2 |
Pişirme yöntemleri bilme.
|
3 |
Izgara Et Yemeklerini Pişirme ve soslarını yapabilme
|
4 |
Izgara Et Yemeklerini Pişirme ve soslarını yapabilme
|
5 |
Yiyecekleri Steaming(Buharda)Pişirme ve soslarını yapabilme
|
6 |
Shallow fat frying (sığ yağ) pişen ürünler
|
7 |
Deep fat frying (derin yağ- bol yağ) pişen ürünler
|
8 |
Yiyecekleri Poaching (80-90 Derecede Isınmış Suda Pişirme) Pişirme
|
9 |
Yiyecekleri Braising Pişirme
|
10 |
Yiyecekleri Gratinating Pişirme
|
11 |
Yiyecekleri Stewing (Kendi Suyunda Pişirme) olarak Pişirme
|
12 |
Yiyecekleri Boiling (Bol Suda Pişirme)olarak Pişirme
|
13 |
Uygulama sınavı
|
14 |
Uygulama sınavı
|